Wie ben ik

Na ruim 20 jaar actief te zijn geweest in diverse ondersteunende functies was ik toe aan een nieuwe uitdaging en ik stelde mij de vraag: Wat vind ik nou echt het leukste aan mijn vak?Doen wat je leuk vindt is vrijheid. Leuk vinden wat je doet is geluk.

Ervoor zorgen dat collega’s kunnen doen waar ze goed in zijn. Hun agenda’s zo essaywriterusa.com/ inrichten dat de balans tussen werk en privé in evenwicht is. Al een tijdje had ik een droom om voor mezelf te beginnen. Daarom besloot ik op zoek te gaan naar die professionals die met hun passie bezig willen zijn en zich geen zorgen willen maken over de randzaken want die regel ik voor ze. Ik krijg energie van het werken met mensen die doen waar ze in geloven en waar ze goed in zijn. Ik zie wat er moet gebeuren en hoe dit zo efficiënt mogelijk gedaan kan worden.

Professionals met wie ik heb samengewerkt bestempelen mij als een goedlachse,
hard- en nauwkeurig werkende professional met oog voor detail. Iemand met humor die vanuit
overzicht en controle anticiperend meedenkt en een uitmuntend kwaliteitsniveau heeft.

Ik vind ik het leuk om ondernemers te ontzorgen zodat zij hun bedrijf kunnen laten groeien.

Woorden die mij typeren zijn:

Samenwerken | Betrouwbaar | Loyaal | Nauwkeurig | Anticiperen en vooruitdenken | Plannen en organiseren | Gevoel voor humor | Sensitief

Naast de trotse eigenaar van Andrea Doesburg VA ben ik getrouwd en moeder writemyessayrapid.com van een zoon en dochter. Heerlijk! Ik kan nu de combinatie maken tussen werk dat ik leuk vind en tijd besteden aan de mensen die zo belangrijk voor mij zijn.